'Muškarčine u slobodno vrijeme' otvaraju SSFF!

Na Braču započinje drugi Supetar Super Film Festival.

7.7.2010.
12:02
VOYO logo

Nakon kratke ceremonije svečanog otvaranja u 21 sat, na kojemu će sudjelovati direktor festivala Petar Trebotić, direktor turističke zajednice Ive Cvitanić i producentica Supetarskog lita, program će započeti retrospektivnim filmom po izboru Đele Hadžiselimovića, koji će i sam biti gost festivala.

arti-201007010630006 Riječ je o gotovo 40 godina filmu 'Mala seoska priredba' Krste Papića, koji govori o 'modernom' događaju – izboru za Miss i najboljeg pjevača, koji se održao u jednom malom hrvatskom selu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon trominutnog intermezza uz 'Putovanje svemirom prema Johnu', prvom od četiri dijela filma koji će biti svakoga dana na programu, a u okviru kojega nam djeca objašnjavaju čuda modernog svijeta, uslijedit će 'Na rubu sna' redateljice Amy Hardie.

arti-201006170653006 To je priča o racionalnoj i skeptičnoj ženi koja se ne sjeća svojih snova. Samo se jednom sjećala, kada je sanjala da joj umire konj. Ustala se i ustanovila da je konj mrtav. Sljedeći san kojega se sjećala je da će umrijeti u dobi od 48 godina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćni termin od 23 sata rezerviran je za 'Muškarčine u slobodno vrijeme', dokumentarnu komediju o ragbijašima sa sjevera Finske – najsjevernijoj i trećoj najlošijoj momčadi na svijetu. Film prati njihove utakmice, oporavke u sauni, razgovore o homoseksualnosti i još puno zanimljivih tema.

Nakon filmova festivalsku publiku zabavljat će slovenski ska-ansambl Red Five Point Star. Ovaj besplatni koncert (baš kao i svakog drugog dana) održat će se kod velikog vodenog tobogana, na pozornici pored Benny's bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo