Mucalo od radnika zatražio 85 dana tolerancije

Nakon što je napokon i službeno postao v.d. intendant splitskog HNK, Duško Mucalo sastao se s radnicima kazališta i zamolio ih za 85 dana tolerancije.

12.10.2010.
17:29
VOYO logo

Najavio je kako će do kraja godine biti po jedna premijera drame, opere i baleta te da se trenutno žestoko pripremaju za subotnju baletnu premijeru "Giselle". Nije propustio ni spomenuti kako je ovogodišnji program kompromisan jer su ga radili zajedno Milan Štrljić i on, prenosi Dalmacijanews.

Radnici su oduševljenje aplauzom pokazali zbog imenovanja Ante Čede Martinića za ravnatelja Drame. Za ravnatelja Opere imenovan je Ivo Čikeš, a ravnateljica Baleta ostala je Almira Osmanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mucalo je radnicima rekao da je svaki umjetnički uspjeh i njihov uspjeh te da je njegova dužnost da ostvari sve uvjete koji su potrebni za njihov rad'', izjavio je Davor Vuković, glasnogovornik splitskog HNK za Dalmacijanews.

Vjeko Santrić, predsjednik Radničkog vijeća HNK, prizna je da je izlaganje Duška Mucala bilo beskrajno korektno, a ono što komplicira je činjenica što sezona počinje sa zakašnjenjem i što ima sve manje pretplatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako su Mucalovi tonovi danas bili ohrabrujući te da će oni prema njemu nastojati biti maksimalno konstruktivni.

''Mucalo je kazao da će on biti dobri duh kazališta i da će biti na raspolaganju 24 sata dnevno, a mi ga u njegovom radu nećemo bojkotirati'', zaključio je Santrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201010060261006 arti-201010040098006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo