Nikad niste gledali slet uživo?

Vrijeme u kojem su masovne koreografije u izvedbi tisuća mladih iskazivale zajedništvo i vjeru u budućnost davno je iza nas.

22.1.2014.
14:21
VOYO logo

Projekt "Polet mladosti" ujedinio je nekoliko generacija u pokušaju rekonstrukcije sletskog pokreta danas. Izvođački tim sastavljen je od balerine koja je sama sudjelovala u sletovima, od dvije plesačice čije su prve godine rođenja bile i posljednje godine socijalizma te od tri djevojke u dobi od 13 do 17 godina koje nikada do ovoga projekta nisu niti čule za riječ "slet".

Projekt "Polet mladosti" nastao je u produkciji Umjetničke organizacije Protunapad u koprodukciji s umjetničkim kolektivom Montažstroj. Rezultat projekta "Polet mladosti" je plesni performans Nataše MihociBoruta Šeparovićau koreografiji .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba novac, samo rezervacija

Javne izvedbe performansa dogodit će se 29., 30. i 31. siječnja 2014. godine s početkom u 20 sati u prostorima partnera projekta, Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade – Pogon Jedinstvo.

Ulaz na performans je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta svi zainteresirani obavezni su rezervirati svoje mjesto elektronskim putem na e-mail adresu poletmladosti@gmail.com ili telefonskim putem na broj 0993310101.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo