Sjajan projekt za mlade i uspješne menadžere, PR-ovce, copywritere...

Pred mladim snagama hrvatskog gospodarstva ukazuje se nova, neočekivana prilika - vraćanje optimizma u naše društvo i njegova galvanizacija!

5.11.2012.
16:16
VOYO logo

Montažstroj ima novi projekt koji je okrenut prema budućnosti. Traže mlade i zaposlene menadžere, kreativne direktore, PR stručnjake, copywritere i financijske stručnjake te sve druge uspješne, talentirane i entuzijastične osobe. Ukratko: najambicioznije i najpoduzetnije među onima o kojima budućnost ovisi!

Umjetnička skupina koja je privukla pozornost javnosti nizom angažiranih projekata, traži ujedno i izlaz iz sumorne sadašnjosti ili prošlosti. Među onima mlađim od 35 godina, vjeruju da će naći osobe koje će demonstrirati potencijal i snagu mlade zaposlene populacije Hrvatske, kao i da će pokazati da i u depresivnim vremenima ima mjesta i za optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Team buildinzi i spas od stresa

"Budućnost je sada" započet će zajedničkim okupljanjem od 19. do 24. studenoga u prostorima Hrvatske gospodarske komore. Trajat će više mjeseci u kojima će se sudionici i sukreatori projekta kroz kreativne team buildinge moći rasteretiti od svakodnevnog poslovnog stresa.

"Montažstroj će video kamerama pratiti čitav proces rada koji će završit scenskom izvedbom prvog hrvatskog udžbenika – ne povijesti – već budućnosti", najavljuju producenti. Također napominju da mlade, ambiciozne kadrove neće dovesti u neugodnu situaciju na poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U razgovorima s ovim mladim stručnjacima Montažstroj se neće baviti pitanjima njihovih radnih uvjeta niti informacijama o tvrtkama koje ih zapošljavaju, već će ih pokušati potaknuti da zamišljaju hrvatsku budućnost i kreiraju njezine moguće scenarije", navode.

Šaljite biografije!

Sastanci, razgovori i pokusi bit će usmjereni ka stvaranju scenarija predstave "Budućnost je sada", a predstava će javnosti predstaviti mladu snagu hrvatskog gospodarstva te više mogućih scenarija budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem kontaktnih informacija, kratke biografije i fotografije na e-mail info@montazstroj.hr sve do 19. studenoga 2012. godine, nakon čega će dobiti informacije o daljnjoj proceduri sudjelovanja u projektu u kojemu nije važno kazališno iskustvo, već optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo