MJESEC DANA: / ULUPUH-ova izložba u najvećem kulturnom centru u Mađarskoj

Image
Foto: FLICKR
Image
Foto: FLICKR
17.7.2015.
16:17
FLICKR
VOYO logo

Obuhvaćeno je dvjestotinjak radova devedesetak autora u mediju keramike, fotografije, umjetničkog unikatnog nakita, radovi tekstilnog dizajna, kostimografija, scenografija, arhitektonsko-urbanističke makete, grafički i produkt dizajn, ilustracija, multimedijalni radovi i radovi primijenjenog kiparstva.

Nov i inovativan pristup umjetnosti

Izložit će se niz pojedinačnih autorskih djela, realiziranih pod kustoskom palicom kritičara i teoretičara umjetnosti, u kojima se na nov i inovativan način pristupa kostimografiji i scenografiji, fotografiji, dizajnu, novoj ilustraciji, keramici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavit će se rad niz sekcija ULUPUH-a, među ostalim, izložba suvremene kazališne i filmske scene, Bijenalna izložba Sekcije za keramiku, staklo i porculan, projekti "Mapiranje tijela", "Iskosa gledano", "Nature Design" Mirne Grubišić, "Nakit za tijelo" te "Orfej i Euridika", zajednički rad studenata umjetničkih akademija.

Galerija M21 veličine je 1100 četvornih metara, sagrađena je 2010. godine. Nalazi se unutar četvrti Zsolnay, najvećeg kulturnog centra u Mađarskoj. Izložba se može razgledati narednih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo