'Kad zagrlite stražnju stranu školjke koja nikad nije bila pošteno očišćena'

London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije međunarodni festival komedije, u Zagreb dovodi zvijezdu britanske komedije u usponu, Seanna Walsha koji će vas dobro nasmijati 7. i 8.

29.11.2013.
10:55
VOYO logo

Zvijezda britanske komedije u usponu, Sean Walsh nasmijat će vas i u subotu i u nedjelju u Lisinskom.

Više o njegovom stand-upu pročitajte ovdje. Ulaznice možete kupiti na blagajni Lisinskog, te putem sustava ulaznice.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Comedy gala uz pet vrhunskih komičara

Podsjetimo, festival započinje programom 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani. Pet stand up komičara iz Britanije, Kanade, Sjedinjenih država i Novog Zelanda, te voditelj koji ih povezuje – sukus je onoga što nas očekuje u sklopu programa "Comedy gala".

To je svojevrsni "veliki prasak" jer je popis komičara koji tom prilikom nastupaju impresivan: Rich Hall (apsolutna zvijezda večeri i čovjek po kojem je nastao barmen Moe iz The Simpsona), već spomenuti Seann Walsh, John Gorillo (intelektualac koji raspreda o kritičarima svih vrsta), Dana Alexander (koja se ne libi reći da joj grudnjak zamjenjuje torbicu) i Javier Jarquin (spretan i snalažljiv komičar voditelj).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Zl75v7ufBxY

'Klaunovština', vragolasta i zabavna

Festival se nastavlja u nedjelju 8. prosinca, ali u malim dvoranama. U odabiru programa pomogao je i londonski Soho Theatre. Prva predstava kreće od 17 sati i zove se Vitamin. Pratimo neizmjeran broj karaktera koje će izmijeniti tvorac predstave, Talijan Carlo Jacucci. Predstava je svojevrsna mješavina stilova - najbliža klaunovštini - briljantno osmišljena, vragolasta i neizmjerno zabavna. Predstava je to u kojoj nema jezičnih barijera, jer govora ima u malim količinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Zl75v7ufBxY

Avanture za jednu noć kroz performans, ples i pjesmu

Slijedi, cabaret predstava Sex Idiot od 18.30 sati. Bryony Kimmings osmislila je smiješnu i iskrenu predstavu o ženskoj seksualnosti u 21. stoljeću. Progovara o svima koji su imali avanturu za jednu noć i pritom uživali, o slomljenom srcu u potrazi za pravom ljubavi, a pritom se koristi performancom, plesom i pjesmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20 sati, stand up komičar Seann Walsh predstavit će vlastitu predstavu „The Lie-in king“, ovogodišnji hit edinburškog festivala. Šarm i geg njegova su oružja s kojim će rastjerati sav stres i odagnati loše misli. Za ovog komičara britanski tisak voli reći da je Dylan Moran nove generacije. Predstava koja će zatvoriti festival smijeha bit će upravo ona najveće zvijezde festivala – Amerikanca Richa Halla. Dugovječan, britak, s oštricom koja probada američki konzumerizam i ismijava se podjednako s velikim zvijezdama (Tom Cruise), ali i običnim stvarima.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo