Ljetna doza napetosti i uzbuđenja u knjižarama

20.7.2011.
14:33
VOYO logo

Ljetnu dozu napetosti i uzbuđenja naći ćete u svim knjižarama. Za to je zaslužna Školska knjiga, točnije biblioteka Lumen, koja je za ovo dugo i vruće ljeto pripremila tri uzbudljiva naslova – 13. sat, Fatalni tango i Leptirova koža.

Roman Richarda Doetscha13. sat je uzbudljiv, napet i neizvjestan triler ispričan unatrag. To je priča o čovjeku koji je dobio priliku vratiti se kroz vrijeme i spriječiti zločin koji bi mu uništio život. Na tom putu, sve je protiv njega, a sat, i to onaj trinaesti, neumoljivo otkucava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fatalni tango je roman njemačkog pisca Wolframa Fleischhauera. Ova nezaboravna priča o plesu i ljubavi u opasnim vremenima čita se u jednom dahu.

Kada se mlada balerina Berlinske državne opere zaljubi u zanosnog plesača tanga, nesvjesno kreće na čudesno i opasno putovanje. Ono što zvuči kao strastvena ljubavna priča, uskoro će se pretvoriti u neobičnu mješavinu političkog trilera i ljubavne drame…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kakvom se romanu radi govori i činjenica da je preveden na 12 jezika i da su kupljena prava za filmsku adaptaciju.

Roman Leptirova koža najbolje opisuju tri riječi - brutalno, poetski, ruski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leptirova koža je mračan i hipnotički triler o mladoj online novinskoj urednici Kseniji, koja odlučuje ući u trag serijskom ubojici i osmišljava web stranicu kojom će ga namamiti u zamku te istovremeno povećati ugled svojoj tvrtki.

Ovaj roman, djelo Sergeja Kuznecova, jednog od ponajboljih mladih ruskih pisaca, u Rusiji ima kultni status, osobito među ženskom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo