Telegram u novom Pepermintu, samo što se sad zove Peper, drugačije izgleda i ima novu adresu

Peper se večeras otvara u Ilici 5, u prostoru bivšeg Maraschina

Peper
FOTO: Borko Vukosav/Telegram

Popularni zagrebački klub Pepermint nakon pet godina sasvim uspješnog funkcioniranja na adresi Ilica 24 sad se preselio na novu lokaciju u Ilicu 5, u poznati prostor bivšeg Maraschina i promijenio ime u Peper.

Pepermint je službeno zatvoren prošle subote, a u objavi o preseljenju koja je osvanula na službenom Facebook profilu kluba objasnili su to ovako:

“Zadržavamo najbolje od Peperminta, ali dodajemo niz ljutih novosti! Tri floora, terasa, dnevni partiji, ali i dalje stara ekipa. Vraćamo se tamo gdje je zapravo sve počelo…”

‘Stari prostor nas je ograničavao’

Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram

Vlasnik kluba i jedan od poznatijih DJ-eva na zagrebačkoj klupskoj sceni, Tomo Ricov, kaže kako je imao više razloga zbog kojih je odlučio promijeniti lokaciju i proširiti klub koji će večeras biti svečano otvoren.

“Stari prostor nam je bio dosta ograničavajući za širenje rada kluba. Klub nema terasu pa se nije moglo raditi ljeti i kako nije ulični lokal nismo mogli raditi dnevna događanja. S novim prostorom dobili smo novu kvalitetu i mogućnost boljeg rada”, kaže Ricov.

Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram

Ricov ističe kako je došlo vrijeme za promjene i novi izgled kluba.
“Pet godina je dosta dugo razdoblje kad si u entertainment biznisu i moraš nešto mijenjati. Pepermint je odlično odigrao svoju ulogu u buđenju gradskog života i došlo je vrijeme za korak naprijed”.

Novi programi

Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram
Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram

U interijer Pepera će se, objašnjava, nalaziti sitnice iz ranijih projekata i putovanja, dok će tri floora kluba imati svaki svoj karakter. Najavljuju i neke nove programe.

Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram

“Uz već poznate Pepermint programe uvodimo i nove. Vjerojatno je najveća novost naš dnevni rad, imat ćemo zabavu svake subote od 12 sati te popodnevne programe. Za vikend će se organizirati programi na dva floora s različitom glazbom i različitim DJ-evima”, kaže Ricov.

Tematske večeri

Peper
Peper Borko Vukosav/Telegram

Iz kluba najavljuju i neka nova tjedna događanja koja će uključivati razne koncerte i nastupe stand-up komičara, a nastavit će se i s tematskim večerima.

“S tematskim večerima nastavljamo dalje, poput rockabillyja koji je moja dugogodišnja ljubav, ali bit će mjesta i za soul, funk i disco glazbu”, kaže.