Komičar po kojem je nastao legendarni lik iz Simpsona dolazi u Zagreb

London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije, dovodi jednog od redovnih gostiju najpopularnijih britanskih televizijskih stand-up programa i zabavljača koji puni najveće dvorane, istinsku zvijezdu stand-upa, Richa Halla.

Ne propustite London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije i Richeve nastupe: u velikoj dvorani, subota 7.12. od 20 sati u programu Comedy Gala ili dan kasnije u maloj dvorani s početkom od 21.30 sati kad će predstaviti potpuno drugačiji, vlastiti stand up show!

Da bi ga hrvatska publika mogla gledati uživo preletjet će preko 8.000 kilometara, a ako niste znali, upravo je on inspirirao kreatora Simpsona Matta Groeninga za lik barmena Moe Szyslaka.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Lisinskog, te putem sustava ulaznice.hr. Ulaznice možete i osvojiti arti-201311280034006.

Comedy gala uz pet vrhunskih komičara

Podsjetimo, festival započinje programom 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani. Pet stand up komičara iz Britanije, Kanade, Sjedinjenih država i Novog Zelanda, te voditelj koji ih povezuje – sukus je onoga što nas očekuje u sklopu programa “Comedy gala”. To je svojevrsni “veliki prasak” jer je popis komičara koji tom prilikom nastupaju impresivan: Rich Hall (apsolutna zvijezda večeri i čovjek po kojem je nastao barmen Moe iz The Simpsona), već spomenuti Seann Walsh, John Gorillo (intelektualac koji raspreda o kritičarima svih vrsta), Dana Alexander (koja se ne libi reći da joj grudnjak zamjenjuje torbicu) i Javier Jarquin (spretan i snalažljiv komičar voditelj).

//www.youtube.com/embed/OFal553wR3k

‘Klaunovština’, vragolasta i zabavna

Festival se nastavlja u nedjelju 8. prosinca, ali u malim dvoranama. U odabiru programa pomogao je i londonski Soho Theatre. Prva predstava kreće od 17 sati i zove se Vitamin. Pratimo neizmjeran broj karaktera koje će izmijeniti tvorac predstave, Talijan Carlo Jacucci. Predstava je svojevrsna mješavina stilova – najbliža klaunovštini – briljantno osmišljena, vragolasta i neizmjerno zabavna. Predstava je to u kojoj nema jezičnih barijera, jer govora ima u malim količinama.

Avanture za jednu noć kroz performans, ples i pjesmu

Slijedi, cabaret predstava Sex Idiot od 18.30 sati. Bryony Kimmings osmislila je smiješnu i iskrenu predstavu o ženskoj seksualnosti u 21. stoljeću.

Progovara o svima koji su imali avanturu za jednu noć i pritom uživali, o slomljenom srcu u potrazi za pravom ljubavi, a pritom se koristi performancom, plesom i pjesmom. Od 20 sati, stand up komičar Seann Walsh predstavit će vlastitu predstavu „The Lie-in king“, ovogodišnji hit edinburškog festivala. Šarm i geg njegova su oružja s kojim će rastjerati sav stres i odagnati loše misli. Za ovog komičara britanski tisak voli reći da je Dylan Moran nove generacije.

Povratak na Net.hr