Jedan od rijetkih književnika za kojeg se traži karta više

Besplatne ulaznice za tribinu izraelskog pisca Amosa Oza u kinu Europa u Zagrebu, koja će se održati 17. ožujka u 19 sati, razgrabljene su u samo dva dana.

16.3.2011.
16:08
VOYO logo

Vodeći izraelski prozaik i jedan od najuglednijih svjetskih pisaca Amos Oz u četvrtak 17. ožujka u 19 sati u kinu Europa odgovarat će na pitanja filozofa Srećka Horvata na Frakturinoj tribini Razotkrivanja.

Besplatnih 505 ulaznica za kinodvoranu koje je Fraktura dijelila poštovateljima Ozova djela razgrabljeno je u samo dva dana, pa će u dvorani biti i pomoćni stolci. Osim susreta s čitateljima u kinu Europa, izraelski će pisac u subotu između 11 i 13 sati potpisivati svoje knjige u knjižari Vuković i Runjić u zagrebačkoj Teslinoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amos Oz hrvatskim je čitateljima ponajviše poznat kao autor podeblje autobiografske knjige “Priče o ljubavi i tmini” koju je objavila Fraktura, i to čak u tri izdanja.

Ovih je dana Fraktura objavila i knjigu “Iznenada u dubini šume”. Oz je rođen u Jeruzalemu 1939. godine, poznat je kao promicatelj aktivnog mira između Palestinaca i Židova, živi u okolici pustinjskog grada Arada te je jedan od najpoznatijih izraelskih intelektualaca današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo