Jaca kao anđeo 'bdjet' će nad 'stadom' Hartere

Ovog vikenda u Rijeci će se održati šesto izdanje Hartere, festivala koji se u posljednjih nekoliko godina pretvorio u jedan od definitivno najzanimljivijih glazbenih događaja sezone.

8.6.2010.
12:46
VOYO logo

Osim primamljivog line up-a, koji će i ove godine zasigurno okupiti veliki broj glazbenih fanova iz cijele Hrvatske i susjednih država, za popularnost i posjećenost Hartere zaslužan je i ambijent u kojem se festival održava; prostori i hale nekadašnje tvornice papira uz Rječinu pokazali su se kao idealna scenografija za ovakav tip glazbenih manifestacija.

arti-201005280332006 Interijere zatečenih industrijskih lokaliteta omiljenog riječkog festivala kao i prošle godine, osmislio je osebujni glazbenik i umjetnik Damir Martinović Mrle iz grupe LET 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrle, je inače jedan od inicijatora Kluba ljubitelja buke, udruge koja organizira Harteru. Nakon elektro svetišta, u „katakombama“ , ovogodišnje izdanje krasit će florescentne sobe za odmor, psihodelične prostorijice u kojima su smještene fotelje i kreveti.

arti-201006040169006 Kako je Mrle istaknuo, ove godine Harera je vezana uz samo božanstvo– na zidu se tako nalazi portret Jadranke Kosor s anđeoskim krilima koji će „bdijeti“ nad posjetiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o zadanoj temi i ovogodišnjem izdanju Hartere pročitajte na Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo