Nagradimo Ingridinu kotmitment populariziranju engleskog!

Ona se bori protiv korupcije i vladavine prava istovremeno. Ona je suautorica najbolje prodavane priče u zadnjih godinu dana. Ona je jedna, nepobjediva Ingrid Antičević Marinović.

15.3.2013.
15:34
VOYO logo

U samoj smo završnici Pričiginove četvrte PričeST-i, dijeli nas dvoznamenkasti broj sati od proglašenja pobjednika. Kako stvari stoje, bit će to pobjednica - Ingrid Antičević Marinović, koja sa jednim od najslavnijih filologa Balkana, Vukom Karadžićem potpisuje bestseller početnicu iz engleskog jezika Ingnam Syle.

Onaj, koji je stavio svoj ugled na kocku da bi obranio njen tragični engleski, premijer naše države, nije uspio prikupiti ni dvanaesti dio glasova koji je ova šampionka pokupila ovog mjeseca. Ni bog nije pomogao Milanovićevom Kyrie esdepeisonu. Desetini šampionkinih glasova približio se tek Tomislav Karamarko koji je pomeo našu drugu pričesnicu Jadranku Kosor iz HDZ-a i sročio brošuru Sve još miriše na nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Bandić i fra Šime Nimac jedva su prebacili sramotnih tri posto. Pozdravite šampionku klikom na anketu ako još to niste učinili, jer tko zna je li njen blam težak samo 80,31 posto vaših glasova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo