Pogledajte fantastičnu generaciju 55+

Posljednja izvedba kulturnog događaja '55+' na poziv Grada Rijeke održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci i to 1. listopada, na Međunarodni dan starijih osoba.

1.10.2012.
11:07
VOYO logo

Generacija 55+ zajedno s Montažstrojem nakon premijernih izvedbi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nastavila je s izvedbama jedinstvenog kulturnog događaja '55+' gostovanjem u Istarskom narodnom kazalištu u Puli 26. rujna 2012. godine.

Putovanje protagonista projekta '55+' zabilježeno je kamerama za potrebe dokumentarnog filma Potrošeni čija će premijera označiti i sam kraj ovog višedijelnog društveno angažiranog projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gostovanja u Puli, posljednja izvedba kulturnog događaja '55+' na poziv Grada Rijeke održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci i to 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba.

Izvedba u Rijeci posljednja je prilika svima koji su propustili pogledati ovaj kulturni događaj kojim Montažstroj obilježava europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o izvedbi te o prodaji ulaznica možete naći na stranicama HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo