Fotografije sa Cest is d' Besta krase ulice Zagreba

Centar Zagreba krasi 20 jumbo plakata s najboljim fotografijama s ovogodišnjeg izdanja međunarodnog uličnog festivala koji je ove godine po 14. put oživio hrvatsku metropolu.

6.7.2010.
12:04
VOYO logo

Cijeli centar Zagreba ove je godine u periodu od 3. do 6. lipnja bio „velika pozornica“ na kojoj su u sklopu 14. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best nastupili brojni cirkuski, glazbeni, likovni i drugi izvođači iz 15-tak država s četiri kontinenta.

Festival je zbog svoje atraktivnosti i pozitivne energije tijekom proteklih četrnaest godina postao jedan od prepoznatljivih zagrebačkih manifestacija na osnovu koje je nekoliko drugih gradova u Hrvatskoj pokrenulo slične festivale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cest is d' Best svake godine na ulice i trgove Zagreba donosi najaktualnije cirkuske performanse, ali i interesantne likovne instalacije koje festival najavljuju i obogaćuju ga tijekom festivalskih dana.

Kako bi najstariji i najbolji ulični festival u Hrvatskoj trajao što duže, utemeljitelji i organizatori festivala, Kraljevi ulice i Agencija za tržišno komuniciranje Proglas u suradnji sa Zagreb plakatom postavili 20 plakata dimenzija 5x2 metra na kojima su otisnute fotografije nastale u sklopu ovogodišnjeg Cest is d' Besta. Fotografije na plakatima vidljive su u širem centru grada gdje će biti izložene narednih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložbom fotografija na ulicama Zagreba organizacija festivala želi nastaviti širiti ideju i energiju Cest is d' Besta koji je postao vrlo važna kulturna, zabavna i turistička manifestacija u Zagrebu. Osim toga, ovim projektom organizatori žele dodatno nagraditi autore najboljih fotografija nastalih u sklopu ovogodišnjeg festivala, ali i zahvaliti svim građanima koji festival vole i posjećuju ga u velikom broju.

Ljudi koji su uključeni u organizaciju festivala procjenjuju da je ovogodišnji Cest is d' Best bio najposjećeniji do sada i zato fotografije koje će građani i gosti grada moći vidjeti u šetnji, na putu na posao ili primjerice prije obilaska Gornjeg grada postaju još značajnije jer svjedoče o prekrasnoj manifestaciji koja Zagrebu svake godine osigurava mnogo dobrih vibracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo