FOTO: / Nera Stipičević i Tarik Filipović bore se za opstanak

O medvjedima i ljudima, nova predstava na daskama Kerempuha saga je o nama, malim ljudima, kojima je borba za opstanak postala svakodnevica.

8.4.2010.
16:18
VOYO logo

Prema riječima redatelja i autora teksta Saše Anočića, riječ je o "sagi o nama, malim ljudima, kojima je borba za opstanak postala svakodnevica". Ujedno to je priča o "medvjedima" tj. ljudima koji zbog svoje životne situacije (u koju su stavljeni ili u onoj u kojoj su rođeni) postali nekako nezgrapni i koji istog časa mogu postati umiljati ili otići u drugu krajnost - mogu postati i najkrvožednije zvijeri ako situacija to od njih zahtijeva.

U "Medvjedima i ljudima" pratimo četrnaest likova, odnosno osam priča, no ubrzo ćemo doznati što ih to povezuje i koja im je dodirna točka, tj. poveznica. Neke priče rađene su po istinitim događajima i to cijeloj priči daje dodatnu dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali ono što raduje, to je da se tragika koja je zaokupila naše malo društvo stubokom poništava čistokrvnom komedijom kao možda jedinim izlazom ili načinom kako možemo pobijediti našeg moćnog neprijatelja.

Uloge: Jadranko - Ivan Đuričić Gradimir - Luka Petrušić Baba Piroška - Nina Erak- Svrtan Aljemi - Tarik Filipović Marijana - Nera Stipičević Svemir - Mario Mirković Kata - Anita Matić-Delić Zdenka - Linda Begonja, Ivana Roščić Svebor - Hrvoje Kečkeš

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavu možete pogledati 15. i 16. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo