„Whitesnake“ tražili kobasice, slaninu i prebranac pred koncert

Domaća „rider“ lista

Britanski rok bend „Whitesnake“ nastupiće 14. juna na Kalemegdanu, a muzičari su organizatorima dostavili detaljnu rajder listu na 20 strana. Među zahtevima se nalaze domaća supa, slanina i kobasice, ali i razglednice koje će slati u Ameriku, piše “Blic“.

U okviru svetske turneje „Year of the Snake“ (Godina zmije), frontmen Dejvid Kaverdejl i članovi benda „Whitesnake“ još jednom će posetiti Beograd.

Legendarni Britanci će ovoga puta svirati u velikom parku kod Kule Nebojša u Donjem gradu Kalemegdana, gde su nedavno nastupili Đorđe Balašević i „Greenday“.

Na opširnom spisku zahteva, koji obuhvata uputstva u vezi s binom, osvetljenjem, pratećom opremom i bekstejdžom, nalazi se i hrana koju će momci iz benda jesti pred koncert.

Doručak će se sastojati od kobasica, slanine, krompira i prebranca, jogurta i kukuruznih pahuljica, kao i svežeg voća.

Ručak će biti poslužen tačno u podne, a na meniju će se naći vruća domaća supa, salata od povrća, kao i obroci od mesa i oni vegetarijanski.

Muzičari će večerati u pet po podne kako ne bi bili gladni pred koncert.

Nakon svirke, Dejvid Kaverdejl će se opuštati u svojoj garderobi, koja će biti opremljena alkoholom, svežim sokovima i energetskim napicima.

Zanimljivo je da su momci tražili 60 prethodno opranih peškira („nikako novih“), kao i pet razglednica s poštanskim markicama koje će poslati u SAD. Zahtevali su i teglu lokalnog organskog meda („ako nije lokalni, nemojte ga donositi“).

Povratak na Net.hr