Sting i Pol Sajmon ponovo jašu! (VIDEO)

Nastavljaju druženje na turneji!

21.1.2014.
11:27
VOYO logo

Sting i Pol Sajmon zajedno će krenuti na turneju tokom koje će dvojica dugogodišnjih prijatelja i suseda pevati neke od najvećih hitova onog drugog.

Na ideju za turneju došao je Sajmon a Sting, koji već godinama živi u istoj zgradi u Njujorku gde i Sajmon, je odmah pristao jer je još kao tinejdžer slusao Sajmona i Garfankla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je majstor", rekao je Sting. "Ako bih ikada želeo da pokažem kantautora sa književnim darom to bi bio Pol Sajmon".

Turneja, kako piše AP, počinje 8. februara u Hjustonu. Sting će pevati "Bridge Over Troubled Water" ali i numeru "America" na svoj zahtev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pol je dugo sarađivao sa Artom Garfanklom i ja neću imitirati Arta", rekao je Sting. "On je jedan od najlepših i najpoznatijih glasova u istoriji rokenrola. Ali ću izvesti sa poštovanjem muziku i reči koje su napisane. Oduševljen sam".

Sajmon je, pak, više nego voljan da peva Stingove pesme "Fields of Gold" i "Fragile". "Mislim da mu više odgovara nežnija strana mog repertoara", rekao je Sting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica muzičara prvi put su nastupila zajedno na humanitarnom koncertu u Njujorku prošle godine. Sting je rekao da je tada bio iznenađen kako se njegov glas uklopio sa Sajmonovim. "Razmenili smo energiju", objasnio je Sting.

//www.youtube.com/embed/QKxYSjRqA4A

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo