Preminuo gitarista Slejera

Kultna metal grupa se oprostila od svog osnivača

3.5.2013.
12:06
VOYO logo

Džef Haneman, gitarista i jedan od osnivača kultnog metal benda Slejer, preminuo je juče oko 11 časova po lokalnom vremenu u svom domu u Južnoj Kaliforniji zbog otkazivanja jetre, saopšteno je na sajtu i FB strani benda.

- Slejer vas sa žalošću obaveštava da je naš član benda i brat Džef Haneman, preminuo jutros u 49. godini jutros oko 11 časova u blizini svog doma u Južnoj Kaliforniji. Haneman je bio u blizini bolnice kada je njegova jetra otkazala. Za sobom je ostavio ženu Kejti, sestru Keti i braću Majkla i Lerija, kojima će nedostajati - saopštio je bend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Haneman je jedan od osnivača Slejera koji postoji od 1981. godine, a gitarista je prestao aktivno da svira sa bendom kada je zbog ujeda pauka dobio nekrotični fascitis. Ova bolest je veoma opasna jer je prouzrokuju bakterije koje izjedaju kožu.

Kolege sa metal scene, kao i hiljade obožavalaca benda izrazili su svoju tugu na zvaničnim stranicama grupe, a mnogi od njih zaključili su da je ovaj muzički pravac izgubio jednog od svojih pionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo