Laguna objavljuje autobiografsku knjigu Marije Šerifović

„Ispovest“ u prodaji početkom 2014. godine

3.12.2013.
12:30
VOYO logo

Nakon dugo najavljivanog autobiografskog filma Marije Šerifović pod nazivom „Ispovest“, u kojem je kroz razna i šokantna priznanja putem video snimaka ispričala svoju priču, popularna pevačica je za svoje obožavaoce pripremila i autobiografsku knjigu koja će se naći u izdanju Lagune.

U utorak, 2. decembra, u prostorijama izdavačke kuće Laguna svečano je potpisan ugovor o izdavanju knjige Marije Šerifović „Ispovest“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom novom ostvarenju, koje će se naći u prodaji početkom 2014. godine, Marija Šerifović otkriva neverovatne činjenice iz svog života koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Smatram da pobednici uvek idu uz pobednike, pa je i moja saradnja sa Lagunom, koja je u izdavaštvu lider na tržištu, najlogičniji izbor za objavljivanje knjige ’Ispovest’. Knjiga obuhvata mnogo događaja iz mog života koje je bilo nemoguće ili pak bolno snimiti, a mnogo lakše napisati. Trebalo bi da se nađe u prodaji početkom sledeće godine. Predstavljam knjigu na kojoj sam radila pune dve godine i u koju sam smestila jedan život od 30 godina. Kada čovek želi da bude iskren, onda nema igranja s idejom o čemu i šta napisati. Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim očevima da vide kako ne treba da se ponašaju, a sve majke da vide šta ne treba da trpe, i ono što je najvažnije – volite sebe kakvi god da ste“, istakla je Marija Šerifović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija u svojoj knjizi „Ispovest“ otkriva detalje iz svoje prošlosti, između ostalog i to da je otac kockar i alkoholičar koji je tukao njenu majku. Marija je istakla da ružnu prošlost može da zaboravi, ali ocu nikada neće oprostiti to što je rasturio porodicu.

Marija Šerifović je rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu. Ćerka je poznate pevačice Verice Šerifović. Svojom pesmom „Molitva“ osvojila je prvo mesto na Evroviziji 2007. Takođe je bila i član žirija za predstavnika na Evroviziji u Švedskoj sledeće godine. Njen prvi album je objavljen 2003. godine kada je nastupala na Budvanskom festivalu pesmom „Gorka Čokolada“. Izdala je 3 albuma i nekoliko singlova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo