"Falsifikator" dobija priznanje! (VIDEO)

Najbolji film po oceni publike!

21.1.2014.
9:54
VOYO logo

Nagradu publike za najbolji film "Falsifikator" u režiji Gorana Markovića po scenariju koji je napisao sa Tihomirom Stanićem, primiće koproducent i nosilac glavne muške uloge Stanić.

Na svečanosti u organizaciji Festivala srpskog filma u Čikagu, Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i FCS, biće uručene i Povelje producentima filmova koji su učestvovali na festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznanja će uručiti direktor festivala u Čikagu Slavica Petrović, a o značaju i novom konceptu Festivala srpskog filma govoriće zamenik direktora vladine Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Aleksandar Vlajković, v.d direktora FCS Mirjana Petrović i predsednik Komisije FCS za međunarodnu saradnju Miroljub Vučković.

Ova crna komedija je o čoveku koji falsifikuje diplome, ali ne zbog koristi, već iz čiste ljubavi i altruizma, sve dok ne bude otkriven i odveden u zatvor na nekoliko godina, što potpuno ruši njegove snove, shvatanja i pogled na život. Njegova propast preslikava propast Jugoslavije, koja je, po Markovićevim shvatanjima, počela upravo šezdesetih, u godinama kada je film i smešten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/eR3a_ThJ2hQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo