Bočeli u Beogradu nastupa sa 200 muzičara (VIDEO)

Među njima i hor “Obilić” i orkestar “Kamerata Serbika”

Jedan od najpopularnijih tenora na svetu, Andrea Bočeli u Beogradu će 10. maja na sceni Kombank arene nastupiti sa skoro 200 muzičara.

Program koncerta imaće dva dela i trajaće dva i po sata.

Slavni muzičar dolazi u Beograd na dan koncerta, u pratnji supruge i jednogodišnje ćerke. Već u ranim popodnevnim satima zakazana je proba sa horom “Obilić” i orkestrom “Kamerata Serbika”.

Dirigent Marčelo Rota pod čijom će se palicom naći ovi muzičari, započeće probe sa horom i orkestrom dva dana pre koncerta.

Pored hora i orkestra iz Srbije koji su izabrani nakon duže selekcije maestra Rote, kao gosti Bočelija na koncertu u Kombank Areni, nastupiće sopran Paola Sangvineti, ženski kvartet DIV4S i gitarski duo CARisMA.

Višestruko nagrađivana Paola Sangvineti sa Bočelijem sarađuje od 1997. godine, a ansambl koji čine četiri italijanska soprana DIV4S već je poznat našoj publici sa Guitar Art festivala 2011. godine. Mladi gitarski duo CARisMA čine klasični gitaristi Magdalena Kalčeva i Karlo Korijeri, koje odlikuje miks sjajne gitarske tehnike sa modernim zvukom.

Ulaznice za ovaj spektakularni koncert u prodaji su po cenama od: 4500, 5500, 5900, 6500, 7900, 8900, 9500, 15000 i 20000 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na http://www.kombankarena.com, http://www.eventim.rs.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr