Cest is d' Best ušetao u Zagreb

Dugoočekivani veseli festival Cest is d' Best u četvrtak je ušetao u Zagreb i započeo sa svojim akcijama, vratolomijama, glazbom, plesom i zabavom.

31.5.2012.
12:54
VOYO logo

Program je počeo u 11 sati i mogu se očekivati iznimne atrakcije na raznim festivalskim lokacijama.

Park Zrinjevac ovih je dana pretvoren u obiteljsku oazu sa pregršt igra i edukacije za djecu i njihovu pratnju. U četvrtak su počele likovne i hula hop radionice, a tu je i zabavni show sa elementima akrobalansa, žongliranja, manipulacije kuglama te vatrenim bakljama koje oduševljavaju djecu, vode ih u svijet čarolije, ali ni odrasle ne ostavljaju ravnodušnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Cvjetnom trgu posjetitelji mogu ušetati u nastupe Rob Locka, Lise Lottie i Grand Goldie. Rob Lock će svima dokazati da se starci ludo zabavljaju, Lisa posjetitelje vodi u priču nevjerojatnih poza savijanjem tijela, a Grand Goldi će pantomimom, trikovima na užetu i gravitacijskim izazovima pokazati svoj šarmatan karakter.

U 13 sati će na Žuja performerskoj pozornici Ruben dot dot dot održati prvi u nizu nastupa, koji uključuju vratolomne trikove na visini od šest metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno otvorenje festivala održat će se u 19:40 sati na Cvjetnom trgu nakon čega, u 20:00 sati slijedi veliki koncert Kraljeva ulice sa eminentnim pjevčkim gostima.

Narednih dana na Cvjetnom trgu očekuju se mnoge glazbene poslastice; Ljetno kino i Vlada Divljan u petak, dok u subotu u 20:30 sati, na oduševljenje mnogih, na pozornicu izlazi Rambo Amadeus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo