Kako da joj prepoznam erogene zone?

Bok!
Ja sam Ivan i idem u školu. Zanima me kako naći erogene zone na ženskama, ali me roditelji ne puste na spolni odgoj pa tražim savjete stranaca na internetu. Bok!

Ivan iz škole

Dragi Ivane!

Obratio si se na pravo mjesto. Internet je pun savjeta za svaku priliku pa tako i za pronalaženje erogenih zona. Za početak treba znati da je žensko tijelo poput minskog polja i svaki nepromišljeni korak može vas stajati glave. Žensko tijelo je istovremeno i poput pjesme pa treba staviti pravu stvar na pravo mjesto.

Kako je svaka ženska drugačija, iskusni ljubavnici služe se sljedećim prokušanim receptom za prepoznavanje erogenih zona:

1. Pitajte je boli li je glava. To će pokazati da ste susretljivi, a nekim ženama je emocija erogena zona.

2. Bez obzira na odgovor, poljubite je u čelo. Ako glasno uzdahne: ‘O, daaaaaa…’ znači da joj je čelo erogena zona. U tom slučaju ga nastavite milovati u smjeru kazaljke na satu.

3. Strastveno, ali nježno joj umetnite prst u nos. Nosnice su prepune živaca, a neki od njih mogu biti i erotski živci. Ako glasno uzdahne i zakoluta očima, pronašli ste još jednu erogenu zonu.

4. Šapnite joj da je želite u sebi. Ako ima erotske receptore u uhu, naježit će se i problijediti jer će sva krv pojuriti u jajnike.

5. Usne i usna šupljina su erogena zona kod 99% žena. Uzbuđenost grla lako je zamijeniti za upalu pa je pregledajte dok je zdrava.

6. Zagrlite je i izvršite pritisak na njezina ramena. Ako izrazi želju da vam se poda, naišli ste na još jednu erogenu zonu. Ako reakcija izostane, pretvarajte se da je grlite jer vam je draga.

7. Stimulacija kralježnice otkrit će ima li u njoj erotske moždine. Izvršite lagani pritisak na svaki kralježak duž leđa, kao da je klavir. Upamtite kako reagira na koji kralježak jer žena nije jedan od onih instrumenata koje možete svirati bez da znate note.

8. S prednje strane žene imaju grudi. One su okrugle na dodir i imaju veliki madež na sredini, zbog čega ih nije preporučljivo dirati. Diranje madeža uzrokuje rak, a grudi su natečene već same po sebi pa zbog zdravstvenih razloga i mogućnosti zaraze izbjegavajte kontakt s njima.

9. Pupak je sveto mjesto na ženskom tijelu. Osim što se fetus za vrijeme trudnoće drži za vrpcu koja izlazi iz pupka, da ne ispadne, to je jedna od najvećih erogenih zona. Milujte ga spolovilom i vaša će ženska svisnuti od nevjerice.

10. Gotovo svaka žena ima vaginu. Ona se najčešće nalazi u gaćama ili drugim teško dostupnim mjestima pa je teško testirati je li erogena zona. Test možete provesti dok partnerica spava ili je zaposlena. Približite vagini ogledalce – ako se zamagli, znači da vagina diše i da je erogena zona.

11. Isti test vrijedi i za stražnjicu.

12. Pete mogu biti erogena zona, ali ih nemojte previše dražiti da ne dobije žuljeve. Znat ćete da je uzbuđena ako joj zarose stopala. Stimuliranje petnih žila zove se peting i jedan je od načina kako prouzročiti orgazam.

Nevenko Fisting, poštar opće prakse

Povratak na Net.hr