James What i Mile Hund u Sirupu

Weekend Circuit u petak, dovodi Jamesa Whata u Sirup. Bambi Eyes u subotu, dovodi po prvi put legendu riječke scene s europskim referencama, majstora moderne eklektrične disko glazbe, Milu Hunda. Podijelili smo 2×2 upada za petak i subotu.

Weekend Circuit u suradnji s Jacks House radijom u petak 30. ožujka u prostoru kluba Sirup, po prvi će put hrvatskoj publici predstaviti poznati londonski klubski program Weekend Circuit koji će sa svojim rezidentima zauzeti glavni floor kluba…

U prvom redu to je James What, producent i live artist koji je svoje temelje na glazbenoj sceni postavio u Londonu 1999. studirajući audio produkciju i inženjering te od onda nastavio producirati i izdavati za etikete kao što su Pokerflat, Crosstown Rebels, Murmur e Dessous.

2006. godine udružio je snage sa svojim glazbenim kolegom i producentom Danom Berksonom , što je ujedno njihove karijere uzdiglo na višu razinu. Poslje debija na Sonar festivalu u Barceloni 2006., James What i Dan Berkson nastavili su svojim live setovima nastupati diljem svijeta.

James trenutno svoje vrijeme provodi između internacionalnih knastupa, solo produkcije i daljnej suradnje s Danom. Nedavno je izdao About Love EP na Crosstown Rebels etiketi koji je dobio odlične kritike. Elegancija, zvuk senzualnog naboja koji zadržava toplinu i vječnu eleganciju, to su epiteti koji krase njegovu produkciju.

MAIN FLOOR :
JAMES WHAT (Pokerflat / Weekend Circuit / Crosstown Rebels)
MICHAEL WELLS (Weekend Circuit)
PAVLE D ( Jacks House / Eccentric Records )

UPSTAIRS :
Ivna Juri ( Revolver/ Deurun Records )
Matija Marinic ( Keep It Alive )
_prototype ( pLEDsnjak / LED )
Support : VJ Loading Data , Jon Bishop ( Jacks House )

Cijena ulaza je 30/40kn uz Sirup Discount od 23 do 01h

BAMBI EYES: FEVER w_ Mile Hund stiže u subotu, 31. ožujka

DRESS CODE: Pin Up, Vintage, Rockabilly.
ULAZ: 30kn
SIRUP DISCOUNT 23-01h

Bambi Eyes dovodi u Sirup po prvi put legendu riječke scene s europskim referencama, majstora moderne eklektične disko glazbe, Mile Hunda, izravno u okršaj s mladim a već tako traženim i osebujnim Slavenom aka Band From Japan. Za ovaj disko rage načeti će nas BE rezident P.D. Ricco. Na drugom katu predstavljamo NTR Project u sklopu kojeg će DJ Neter vrtiti ebm,
industrial, aggrotech i synthpop. Dodatne komplikacije izazvat će Hexagen pin-up fashion show by Marija Buljeta i veličanstvena Morgana Le Fey u svom burlesque performansu.

FVR FLOOR
Mile Hund aka Mishu Mitzubishu/ Mile Voli Disko, RI
Band From Japan/ Blitz kidz
P.D. Ricco/How Convinient

NTR FLOOR
DJ Neter/ NTR project

+ EXTRAS

FASHION Hexagen by Marija Buljeta
BURLESQUE by Morgana Le Fey
DANCE with Tea & Rijad
HOST Miss Tina Transvestita
HAIR STYLE by Renata Jerinić
MAKE UP ART by Petra Sever

MILE HUND s 15 godina iskustva (do 2007. kao Matto Defou) na sceni je jedan od najkvalitetnijih electro i nu disco disk jockey-a, ali i inženjer zvuka (SAE Istitut Ljubljana/generacija 2007. i SAE Institut London/generacija 2011.) te od nedavno dizajner audio softwera. Od nastupa izdvajamo EXIT Festival 2009-e na HappyNoviSad pozornici s Orgasmicom, Das Glow i Surkinom; 2011-e na Elektrana bini nakon Cinnamon Chasers, Anoraaka i GRUMa; zatim večer Smetnjak u K4 Ljubljanja s Dangerom; Smetnjak s glasnogovornikom novog vala elektronske glazbe, Vinkom Pelicarićem i DJ Ahmaadom. Pod aliasom Mishu Mitubishu, Mile u Rijeci organizira autorske partije. Do sad je ugostio The Good Guys, Banana Rave, Miće Mace, DeMode kolektiv, Felony Flats, Trashers, A Skitzo i Grum. Svoje rezident večeri u klubu Discordia u sezoni 2011/2012 Mile će začiniti novom večeri zvanom “Mile Voli Disko” koja će se nadovezati na već odličnu suradnju sa Smeđim Šećerom.

BAND FROM JAPAN je DJ act iz Zagreba. Izrastao kao dio popularnih Blitz Kidz večeri, prerastao je u samostalni glazbeni projekt koji se moze opisati Kao Techno, House, Electro, Hiphop i Nu disco spojeni u novo dance floor iskustvo. Najznačajnija gostovanja uključuju Exit Festival u Novom Sadu, Don’t Make New People u Ljubljani i brojne Zagrebačke klupske večeri.

HEXAGEN je modni brand namijenjen ljubiteljima alternativnog stila života i odijevanja, svima onima koji modu ne doživljavaju konvencionalno i kroz trendove ili jednostavno žele izgledati drugačije. Hexagen kolekcije nađite na Internet trgovini http://www.hexagen.eu ili u fizičkoj trgovini u Gundulićevoj 37/1 u Zagrebu. U ponudi prevladava crna boja no odnedavno inspiraciju pronalaze u vintage stilu. Distributeri su i probranih brandova korzeta i cipela koji variraju od svakodnevnih kombinacija do fetisha, pin-up ili gothic stila.

MORGANA LE FEY, osim što je fetish model,vodi radionice burlesque, pleše sa zmijama (burmanskim pitonima),te jedina u Hrvatskoj izvodi old school burlesque performance. Plesala je na raznim eventima,fetish partijima,Trash and Burn American cars 2009,2010 i 2011. i na presici za Eros4U 2010. Nositeljica je propagandne kampanje za uvoznike prave ruske Votke u HR.

Dobitnici za petak:
Borna Vukelić
Marin Stubičar

Dobitnici za subotu:
Ines Martinović
Alen Vuković

Povratak na Net.hr