Iznenadni obrat: Cro Cop protiv bivšeg UFC prvaka!

Ako je vjerovati pisanjima medija specijaliziranih za mješovite borilačke sportove, Mirko Filipović bi se mogao boriti već na UFC 119 spektaklu u Indiannapolisu. Hrvatski borac bi trebao zamijeniti legendarnog Minotaura i ući u kavez protiv bivšeg prvaka Franka Mira.

Vijest je objavio Fighters Only magazin koji tvrdi da će Mirko Filipović na borilačkom spektaklu UFC 119 u oktogonu dvorane Conseco Fieldhouse u Indianapolisu zamijeniti ozlijeđenog Antonija Rodriga Nogueiru.

Portali specijalizirani za mješovite borilačke sportove potvrdili su da se legendarni brazilski Minotaur neće moći boriti zbog ozljede kuka, pa su organizatori protivnika Franku Miru pronašli u – Cro Copu!

Filipović je nedavno izjavio da neće tako brzo u kavez, a otkrio je i kako je skloniji ideji da se bori negdje u Europi, bliže svojim navijačima. Sada, međutim, ispada da će već 25. rujna u američkom Indianapolisu imati borbu protiv možda i najjačeg suparnika u svojoj UFC karijeri.

http://www.guavaleaf.com/nuevox/player/nvplayer.swf?config=http://www.guavaleaf.com/nuevox/econfig.php?key=81890049e92d324f56de

Frank Mir je bivši prvak u teškoj kategoriji koji je, među ostalima, pobjeđivao Minotaura, Tima Sylviu, Antoni Hardonka ili Cheicka Konga, a nanio je i jedini poraz sadašnjem teškaškom prvaku Brocku Lesnaru (veljača 2008.).

http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.46

Doduše, Mir je upravo od Lesnara izgubio borbu za naslov prvaka 11. srpnja 2009., a u ožujku ove godine poražen je i od Shanea Carwina u obračunu za privremenu UFC-ovu titulu u teškoj kategoriji.

http://www.pttube.net/player.swf

Protiv Cro Copa se nikada nije borio i njihov obračun bi trebao biti borba večeri. Naravno, ako su glasine pokažu točnima, no valja istaknuti da je čak i na profilu Franka Mira na Wikipediji kao sljedeći meč već najavljen njegov okršaj s Filipovićem u Indianapolisu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr