KAKAV URNEBES!

“IVO MI JE GOOD, GOOD…”: “Orešković” zvao Josipovića da mu sklada novu himnu

 “Odlučio sam nazvati bivši predsjednik Hrvatske Ivo Josipović, on mi je good, good… Ja bi volio da on radi nova himna za Hrvatska, da bude malo življe, malo ritam da onako bude disco… Ok, lets go!”

Riječki komičar Davor Jurkotić u showu “U zdrav Mozak” nasanjkao je brojne poznate osobe. Sjajno imitirajući mandatara Tihomira Oreškovića i njegov loš hrvatski jezik “namagarčio” je i bivšeg predsjednika Ivu Josipovića, koji je prihvatio šalu i na kraju pohvalio Jurkotića.

Supruga pohvalila ten

Srdačnog Josipovića oduševio je poziv “mandatara”. Bivšem predsjedniku nije bilo čudno što mu je “Orešković” komentirao nastup u Nedjeljom u dva i pohvalio njegov ten, za koji je, kao mu je prenio, njegova supruga rekla da je kao u dječačića. Josipović se snašao i kazao da su za to zaslužni Plivini poizvodi.

“Netko se šali”

“Oreškovićev” poziv na kavu Josipović je vrlo rado prihvatio, a onda je Jurkotić bivšem predsjedniku predložio neke nove pjesme. Tada je Josipoviću razgovor postao sumnjiv: “To se netko šali, ovo je pretpostavljam neka skrivena kamera”, kazao je.

Iako je “Orešković” uvjeravao Josipovića da nije šala, kazao je i da bi želio da mu sklada novu himnu, Josipović je bio uvjeren da je riječ o šali pa je želio završiti telefonski razgovor.

Na kraju je prihvatio zezanciju i pohvalio Jurkotića da ga je dobro “nasanjkao”.

Pogledajte!

Povratak na Net.hr