SNIMIO VIDEO

ISKUSNI BAJKER UMALO STRADAO NA MAGISTRALI: ‘Vozio sam po Patagoniji, pustinji Gobi, svašta prošao… Ali ovaj vjetar najgore je što sam osjetio’

Motociklist stranac odlučio se provozati po Jadranskoj magistrali tijekom olujnog vjetra, unatoč savjetima lokalaca koji su mu rekli kako to ne čini. Otvoreno je priznao kako je taj vjetar najgore što je ikad doživio, bez obzira na brojna iskustva koja je već sakupio s motorom.

Tijekom vožnje pao je s motocikla.

Snimio je video i iskreno ispričao što je prošao na magistrali.

‘Posljednja tri dana borim se s majkom prirodom u Hrvatskoj. Kiša, snijeg, vjetar. Prije današnje vožnje jedan stariji čovjek upozorio me da na ovom području puše vjetar kakav u svijetu ne postoji. Ja sam, naravno, bio preponosan da ga poslušam. Sebi sam rekao ‘ovaj nema pojma što sam prošao’. Vozio sam po Patagoniji, Australiji, pustinji Gobi i još nekim destinacijama poznatim po jakom vjetru.

Trebao sam ga poslušati, čovjek očito poznaje svoju zemlju. Ovaj vjetar najgore je što sam ikad osjetio. Morao sam pobjeći s obale prema unutrašnjosti. Nakon 50-ak kilometara vjetar je oslabio, ali dočekao me snijeg. I to je puno bolje’, objavio je motociklist na Facebooku.

Čovjek na snimci koji mu pomaže bivši je hrvatski košarkaški reprezentativac, a danas trener Zadra proslavljeni Aramis Naglić.

Povratak na Net.hr