SENZACIJA IZ SABORA

‘ZVIJEZDA SE RAĐA’: Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi, a preveden je i na njemački

U samo dva tjedna koliko je prošlo od konstituiranja novog saziva Hrvatskog sabora, zastupnik Živog zida Ivan Pernar svojim se istupima za tamošnjom govornicom prometnuo u svojevrsnu zvijezdu.

Takvog je mišljenja i novinar 24 sata Boris Rašeta koji je gostujući na N1 televiziji prokomentirao novonastali fenomen Ivana Pernara. “Imam osjećaj da se zvijezda rađa”, kazao je Rašeta o njemu, dodavši da je najveću pozornost privukao svojim izjavama na temu vanjske politike.

NOVI PERNAROV SHOW U SABORU! Prvo napao Petrova pa se zakačio i s Reinerom: ‘Nikada ne koristim ovu riječ u sabornici…’

“On ima široku i zahvalnu publiku”

“Njegov govor o NATO-u i Europskoj uniji pogledao je milijun i pol ljudi u samo nekoliko dana, a preveden je i na njemački”, napomenuo je Rašeta.

“U Hrvatskoj se veći dio političkog govora održava po sredini, ni u kojem smjeru. Ovako radikalnu kritiku NATO-a, SAD-a i EU-a nikad nismo čuli”, kazao je Rašeta, dodavši da se Pernaru već dulje vrijeme obraćaju ogorčeni, deložirani, ovršeni i napušteni, a on je “skočio u prazni prostor iz kojeg se povukao desni i lijevi centar”.

Pernar, prema Rašetinom mišljenju, ima “široku i zahvalnu publiku” koja želi čuti radikalnu kritiku američke vanjske politike, a koja je izostala u političkom mainstreamu.

PERNAR TVRDI: ‘U Saboru ima suptilnih prijetnji. Kolege mi savjetuju da ne govorim o Americi…’

Pernar bio i u Forumu mladih SDP-a

Upitan da prokomentira to što je Pernar svojedobno bio i u HDZ-u, Rašeta je odgovorio da je ovaj bio i u Forumu mladih SDP-a.

“Pričao mi je Tomislav Saucha da je (Pernar) svojedobno viđen na studentskim prosvjedima, kada su se studenti bunili zbog cijene toplih obroka. Sa strane ih je promatrao nepoznati mladić, koji je do kraja prosvjeda postao glasnogovornik te mase. Uskakao je u pobunjeničke brodove kao slijepi putnik, a izlazio kao kapetan ili general”, kazao je Rašeta.

PERNAROV SHOW U SABORU: ‘Da, bio sam član HDZ-a i vjerovao sam u Ivu Sanadera’

Povratak na Net.hr