Play ponuda

ŽUPNIK NAPUSTIO SVEĆENIČKI RED: / Čeka bebu s vjeroučiteljicom, koja s bivšim suprugom već ima dvoje djece

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/ilustracija

Ivica Bačani, bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, sigurno napušta svećenički red, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala,

10.9.2018.
16:47
Patrik Macek/PIXSELL/ilustracija
Play ponuda

Omiljeni župnik napustio svećenički red jer čeka bebu s vjeroučiteljicom, koja s donedavnim mužem već ima dvoje malodobne djece! Lani je vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i župnika na duhovnim obnovama.

Ivica Bačani, bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, sigurno napušta svećenički red, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala, otkrio je tjednik Podravski list u današnjem broju.

Image
POZNATI GINEKOLOG O UKLJUČIVANJU CRKVE U IZRADU ZAKONA O POBAČAJU: /

'O čemu oni mogu raspravljati!? Što Crkva tu ima za reći?'

Image
POZNATI GINEKOLOG O UKLJUČIVANJU CRKVE U IZRADU ZAKONA O POBAČAJU: /

'O čemu oni mogu raspravljati!? Što Crkva tu ima za reći?'

Župnik ljubavnik začeo djete prije 3 mjeseca

"Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac," otkriva dobro upućen izvor Podravskog lista. Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je fatalna vjeroučiteljica trudna oko tri mjeseca, a od prošlog tjedna i službeno je razvedena.

Tako je velika ljubav župnika natjerala ne samo da razori svoj “brak” s Crkvom, nego i jednu mladu obitelj jer vjeroučiteljica ima dva malodobna djeteta koja još ne idu u školu. Muž joj je prije dvije godine otišao raditi u Irsku, ali ona je s djecom uporno odbijala otići za njim.

Play ponuda
Play ponuda