Play ponuda

ZORAN MILANOVIĆ VERBALNO NAPADNUT NA BIRAČKOM MJESTU: / 'Komunjara, laže vas sviju. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde, briši'

Image

Muškarac je verbalno napao Milanovića dok su novinari čekali da izađe s birališta

5.1.2020.
11:02
Play ponuda

Predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića jedan je muškarac verbalno napao na njegovom biračkom mjestu u Krajiškoj ulici u Zagrebu.

Galerija

Image

ZORAN MILANOVIĆ IZAŠAO NA IZBORE: Na biralištu ga verbalno napao jedan muškarac

Image

ZORAN MILANOVIĆ IZAŠAO NA IZBORE: Na biralištu ga verbalno napao jedan muškarac

Milanović je oko 10.30 sa suprugom Sanjom stigao na biralište, a dok su ga novinari čekali da izađe, jedan muškarac je počeo vikati.

"Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju. Šta je, šta se ti javljaš?", kazao je.

Milanović: Nikakvi huligani me ne mogu izbaciti iz takta

Milanović je potom rekao kako njega nikakvi huligani ne mogu izbaciti iz takta i poručio da je ovaj dan borba za pristojnu zemlju u kojoj će i ovakve osobe imati pravo glasa, javlja Večernji list.

Milanović je čovjeku pokušao dati ruku i pitati ga odakle je.

"Ne treba meni vaša ruka. Neću, zašto? Nisi dao ni predsjednici ruku, a meni bi dao ruku. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde, briši", odgovorio mu je.

Milanović mu je samo zaželio ugodan dan i poručio da s ovakvim huliganima živi već 20 godina.

'Je li treba opet da izaberemo komunista? Ne, nitko me nije poslao'

Index je nazvao muškarca koji je verbalno napao Milanovića na biralištu.

"Jesam, jesam, nisam ga ja napao, rekao sam mu što ga ide. Valjda i ja mogu reći što ga ide", rekao je Jović. Na pitanje zašto je to napravio kazao je: 'Je li treba opet da izaberemo komunista, pa dosta je bilo onog Mesića i Josipovića. Ja se ne bojim nikome reći što ga ide'. Index ga je potom upitao je li ga poslao Vaso Brkić, kako mu je nakon napada uzvratio Milanović.

"Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio se. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite. Rekao sam mu 'evo vam boga u crkvi'", rekao je Jović Indexu.

Play ponuda
Play ponuda