Prica Lovorke Hancic obisla je Hrvatsku, sada joj imate priliku pomoci

Zivotna prica Lovorke Hancic, poduzetnice, supruge i majke petero djece poznata je hrvatskoj javnosti od rujna ove godine nakon sto joj je pripisan genericki lijek od kojeg trpi teske nuspojave. Sa zeljom da joj pomognu njezini najblizi, prijatelji i suradnici odlucili su nizom humanitarnih akcija pomoci joj u njezinoj borbi.

Prva humanitarna akcija ‘Za Lovorku’ odrzat ce se u subotu, 6 prosinca 2014. godine u IX. gimnaziji, Dobojska 12, Zagreb u trajanju od 9 do 15 sati.

Humanitarnu akciju organiziraju prijatelji, poznanici i suradnici Lovorke Hancic, zajedno sa Udrugom ‘Cure puce s Tresnjevke’ i Volonterskim klubom IX. zagrebacke gimnazije kako bi pomogli prikupljanju novcanih sredstava potrebnih za nastavak lijecenja tesko oboljele majke petero djece, Lovorke Hancic.

Prvoj humanitarnoj akciji pridruzile su se brojne tvrtke, udruge i pojedinci koji ce osigurati prodajni sajam, te prikupljena novcana sredstva uplatiti na namjenski racun udruge ‘Cure puce s Tresnjevke’. Uz prodajni program, osiguran je i prigodan program za djecu i roditelje, te uz predstavu za djecu Laboratorija zabave – ‘Vilko i dlakavi covjek’, Red cuvara grada Zagreba koji ce odrzati prezentaciju oruzja i viteskih borbi. Potom zanimljiv humanitarni Kviz te sama Lovorka Hancic koju ce s posjetiteljima podijeliti svoja iskustva.

Svi koji nisu u mogucnosti doci u subotu, a zele pomoci, mogu izvrsiti direktnu uplatu na namjenski racun udruge „Cure puce s Tresnjevke“ u Privrednoj banci Zagreb d.d.: HR84 2340 0091 5106 8913 3.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr