POVUKAO SE IZ JAVNOSTI

ŽIVOT BEZ ZAŠTITE I OSOBNOG VOZAČA: Milanović kupio automobil i krenuo u ‘bitku’ s gradskim gužvama

Bivši šef SDP-a Zoran Milanović ovih je dana ostao bez zaštite i osobnog vozača na koje je imao pravo još od vremena kada je bio premijer. Tako se sada navikava na novi način života, piše Politika plus.

Dojučerašnji predsjednik SDP-a Zoran Milanović, nakon gubitka izbora i povlačenja sa stranačke funkcije, povukao se iz javnog života. Jedno vrijeme se spekuliralo da namjerava otići raditi u Tiranu kao konzultant Albanije u procesu približavanja Europskoj uniji te kako svoju budućnost vidi u Bruxellesu na funkciji jednog od povjerenika Europske komisije, no zasad ništa od toga nije potvrđeno.

Dok traju ta nagađanja, Milanović se privikava na drukčiji život od dosadašnjeg. Tako mu je ovih dana ukinuta policijska zaštita koju je kao štićena osoba imao. Prema procjeni sigurnosnog sustava, ne postoji rizik koji bi opravdavao daljnju zaštitu.

Istodobno prestanak zaštite i pravo na službenog vozača otvorio je novi, mnogo prizemniji izazov za bivšeg premijera. Kako je godinama imao pravo na službeno vozilo i vozača osobni mu automobil nije trebao. Sada se to promijenilo pa je Milanović ovih dana kupio osobni automobil i navikava se ponovno sam voziti po zagrebačkim gužvama.

MILANOVIĆA VIŠE NEĆEMO PUNO VIĐATI: Bivši premijer je u potrazi za poslom otišao čak do Tirane

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr