IMA I IZMJENA

ZET ČASTI: Danas i sutra u tramvajima i autobusima vozite se besplatno

U povodu blagdana Svih svetih, Grad Zagreb je danas, 31. listopada, te na blagdan, sutra, 1. studenoga, osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza ZET-a na području grada, izvijestio je na svojim internetskim stranicama Grad Zagreb.

Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan dodatnim kapacitetima, a na blagdan Svih svetih, u utorak, u prometu će biti i izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševac, Dubec – Markovo Polje.

Izvanredni autobusi za Mirogoj

Na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi za Mirogoj će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.
Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnim pregledom prometne regulacije građani se mogu upoznati na linku  ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400.
Iz Grada Zagreba pozivaju Zagrepčane da na groblja odlaze organiziranim linijama javnog prijevoza.

Povratak na Net.hr