TROJAC KOJI JE GLASAO 'PROTIV' / 'Žestoka oporba' krenula furiozno: Mostovci su Zagrepčanima danas na zanimljiv način poslali važnu poruku

Fokus Marka Sladoljeva u Skupštini bit će obrazovanje i sport, ali i borba za svoj kvart

17.6.2021.
19:57
Robert Anic/Pixsell

U Zagrebu je danas konstituirana Gradska skupština Grada Zagreba, u kojoj se nalaze i tri zastupnika Mosta - Zvonimir Troskot, Trpimir Goluža te bivši saborski zastupnik Marko Sladoljev.

Sladoljevu je ovo povratak u politiku, nakon što se iz saborskih klupa preselio u one školske, odnosno vratio se na svoje radno mjesto učitelja nakon mandata u Saboru. "Možete očekivati borbu za svoj kvart, gdje smo bili druga opcija Zagrepčanima", kazao nam je Sladoljev kada smo ga upitali što možemo očekivati od njega u gradskoj skupštini.

"Radim u školi koja radi u tri smjene, vladajući su obećavali novu školu , na to ću ih podsjećati. Tu je i borba za transparentniji i pošteniji Dinamo, borba za bolje obrazovanje svih Zagrepčana i njihove djece. To je fokus mog djelovanja", nadodao je Sladoljev.

On će inače biti i u Odboru za obrazovanje i sport. "Profilirao sam se kao čovjek koji se bori za transparentniji i pošteniji sport i za djecu, tako da će mi to biti fokus", pojašnjava nam ovaj zagrebački učitelj.

Sladoljev je inače tipični kvartovski dečko, pa su za njega itekako važne reakcije iz kvarta iz kojeg dolazi i za koji se bori.

"Kvart je najbolja anketa, ja sam u svom mjesnom odboru osvojio 17 posto, a evo sad sam opet u kontaktu s roditeljima i djecom, dio roditelja je glasao za mene, i dio kvarta. Imali smo jako dobru listu gdje je naš Danijel Perić, Bad Blue Boys i humanitarac koji je 70 dana bio volonter u Petrinji, jako puno povukao. Nije samo zasluga mene nego i cijele liste", kaže nam Sladoljev.

Glasanjem su željeli pokazati na kojoj će strani biti

Inače, zanimljivo je da je na današnjoj sjednici Most za točke koje su se nalazile na dnevnom redu glasao 'protiv', pa je tako i predsjednik skupštine izabran s 43 glasa 'ZA' i tri glasa 'PROTIV'. Sladoljev nam pojašnjava da su tim činom Mostovci željeli Zagrepčanima pokazati da će u Skupštini biti žestoka oporba.

"Mi smo htjeli na jedna deklarativan način pokazati hrvatskoj javnosti i Zagrepčanima tko je oporba, a tko vlast. Znali smo da će gospodin Klisović proći, ali to je na neki način pokazatelj Zagrepčanima da ćemo biti žestoka oporba, ali s druge strane da ćemo podupirati neke stvari koje su dobre", zaključuje Marko Sladoljev u razgovoru za Net.hr.

Pogledajte novi komentar tjedna Net.hr-a: 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen