UNUTARSTRANAČKI IZBORI

ŽELJKO KOLAR JOŠ RAZMIŠLJA O KANDIDATURI ZA ŠEFA SDP-A: ‘Ako se na to odlučim pobijedit ću i uvesti red, rad i disciplinu’

Kolar smatra da može pobijediti Peđu Grbina ali da ‘kolegi Grbinu želi sve najbolje’

Župan krapinsko-zagorski Željko Kolar gostujući na N1 televiziji rekao je da je on po prirodi pobjednik: “Tamo gdje sam se kandidirao, tamo sam izišao sa svojim programom i, vidjeli ste, tamo mi i dalje vjeruju.”

Još nije donio konačnu odluku hoće li se kandidirati za šefa SDP-a te kaže kako je trenutno još u razgovorima s kolegama i kolegicama.

PEĐA GRBIN DOBIO PROTUKANDIDATA: ‘Bojim se da će izbor Grbina dovesti do još većih problema i urušavanja SDP-a’

“Sama činjenica da bi jedna petina članova mogla izabrati predsjednika, govori koliko je organizacija zapuštena i da je pred nama jedan ogroman posao. A ja vam nisam alibi igrač. Ako se odlučim na kandidaturu, ja ću onda i pobijediti na ovim izborima”, kazao je Kolar i obećao da će, u tom slučaju, uvesti “red, rad i disciplinu” u stranku.

Smatra da može pobijediti Grbina

Kolar je rekao i to da mu ne pada na pamet privlačiti na sebe pažnju pukom kandidaturom: “Ako se neću kandidirati za predsjednika, neću se kandidirati za nijednu drugu poziciju. Meni ne treba takva vrsta promocije.”

Kazao je i kako smatra da može pobijediti Peđu Grbina ali da “kolegi Grbinu želi sve najbolje”.

PALA ODLUKA, IZBORI U SDP-U 26. RUJNA: Nakratko se pojavio Bernardić i poslao poruku drugovima

“Pokazao je da ima kontinuitet u radu, pokazao se jako dobrim zastupnikom, pokazuje da poznaje pravni sustav Republike Hrvatske, zalaže se za ljudska prava. Ostavlja dojam dobrog stručnjaka i dobrog čovjeka.”

Povratak na Net.hr