Željka Markić izbacila novinara s predavanja!

Predsjednica građanske inicijative U ime obitelji Željka Markić izbacila je novinara portala Dubrovački dnevnik s predavanja ‘Obiteljsko obogaćivanje’, koje je održano danas u jednom hotelu u Dubrovniku.

Željka Markić u Dubrovniku boravi na poziv Vijeća za život i obitelj Dubrovačke biskupije u čijoj se organizaciji od petka 15. studenog održava “obiteljska škola”.

U sklopu trodnevnog susreta Markić je uz pomoć svoga supruga Tihomira održala predavanje ‘Obiteljsko obogaćivanje’.

Susret zatvorenog tip

Nakon sat i pol predavanja Željka Markić prilazi novinaru želeći znati na koji način će izvještavati o ovom događaju. Zamolila ga je da razdijeli temu ovog predavanja od referenduma, o kojem će, najavila je na samom početku, biti riječi nešto kasnije. Nakon što joj je novinar to obećao udaljila se da bi samo nekoliko trenutaka kasnije stotinjak okupljenih sudionika izvijestila kako je među njima novinar portala Dubrovački dnevnik.

“Stekla sam dojam da je ovo susret zatvorenog tipa, pa vas molim da izađete i da se vratite poslije kada ćemo razgovarati o referendumu kako se ljudi ne bi osjećali sputano”, rekla je Markić na što novinaru nije ostalo ništa drugo nego napustiti dvoranu.

Cijeli članak pročitajte http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/clanak/skandalozno-zeljka-markic-izbacila-novinara-dubrovackog-dnevnika-s-predavanja-.html

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Povratak na Net.hr