BIVŠI PREMIJER

ŽELI UŠUTKATI ONE KOJI GA NAPADAJU: Otkriveno što će Milanović učiniti sa saborskom plaćom i zašto ne dolazi na sjednice

Kako je bivši premijer Zoran Milanović već dugo na meti medijskih kritika zbog toga što se u Saboru ne pojavljuje, a i dalje prima zastupničku plaću, Milanović je nedavno u razgovoru s novim čelnikom SDP-a Davorom Bernardićem otkrio što planira učiniti sa svojim zastupničkim mandatom i saborskom plaćom.

Zoran Milanović nedavno je Bernardića izvijestio o tome da će do kraja mjeseca zamrznuti svoj zastupnički mandat. Prema informacijama koje neslužbeno doznaje Novi list, u tom bi slučaju ipak moglo biti određenih promjena. Milanović, naime, razmišlja o mogućnosti da ostane zastupnik još mjesec ili dva, a svu bi plaću u tom slučaju uplatio u Zakladu Ana Rukavina.

DOŠAO SAMO JEDNOM: Jedna riječ koju je Milanović izgovorio u Saboru građane je koštala 83.500 kuna, evo koja

Na taj bi način ušutkao sve one koji ga napadaju zbog primanja saborske plaće, a da se pritom ne pojavljuje na radnom mjestu.

Osoba bliska Zoranu Milanoviću za Novi list je otkrila zbog čega on ne dolazi na saborske sjednice.

Za to se, kaže, nije odlučio kako bi živio na račun države, bez da išta radi, već zbog toga što je u Sabor ušao kao predsjednik SDP-a. Kako sada to više nije, nema smisla da u Sabor dolazi samo radi forme. Tada bi ga se kritiziralo da se ponaša kao da je i dalje čelnik SDP-a, rekla je osoba bliska Milanoviću.

 

Povratak na Net.hr