ŽELE SVOJIM RADNICIMA ULJEPŠATI BLAGDAN: / Zaposlenici ovog lanca dućana dobit će uskrsnice od 400 kuna

Iz Spara dodaju da su svojim zaposlenicima omogućili i više slobodnog vremena tako što su u trgovinama smanjili broj radnih dana,

6.4.2020.
13:35
Ilustracija/Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zaposlenici trgovina u svijetu, baš kao i u Hrvatskoj, rade punom parom i za vrijeme epidemije koronavirusa. Osim što su izloženi zarazi, oni se svakodnevno trude kupcima osigurati što sigurniju i bolju kupovinu. Zato je Spar Hrvatska odlučio nagraditi svoje zaposlenike sa uskrsnicom u iznosu od 400 kuna. Prije toga, zaposlenici su dobili bonove u iznosu od 1.500 kuna.

"Ponosni smo na naše djelatnike SPAR i INTERSPAR trgovina koji svakodnevno ulažu izniman trud kako bi svim našim kupcima osigurali potrebnu opskrbu. Nakon što smo osigurali bonus koji smo isplatili u dva dijela po 750 kuna, djelatnicima je isplaćena i uskrsnica. Na ovaj način želimo našim zaposlenicima dodatno uljepšati Uskrs s njihovim obiteljima", poručili su iz SPAR-a.

Iz Spara dodaju da su svojim zaposlenicima omogućili i više slobodnog vremena tako što su u trgovinama smanjili broj radnih dana, a djelatnici su podijeljeni u dvije grupe pa jedan tjedan rade tri dana, dok drugi rade četiri dana. Osim zaštitne barijere, kažu, djelatnicima na samoposlužnim blagajnama osigurali su zaštitne vizire.

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali