ZDRAVSTVENI PROBLEMI, NE ZNA SE KAKVI: / Škoro otkazao intervju, kolege mu poručuju da bi trebao objaviti zdravstveni karton

Bi li kandidati trebali biti transparentni kada su u pitanju njihovi zdravstveni problemi koji bi ih mogli omesti pri obavljanju dužnosti?

15.7.2019.
8:53
Zarko Basic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Miroslav Škoro, jedan od predsjedničkih kandidata, do sada nije organizirao konferenciju za novinare na kojoj bi odgovorio na sva pitanja koja bi mogla zanimati javnost, a istoj se obratio samo dva puta. Prvi put videoporukom, kada je najavio kandidaturu, i drugi put kratkim nastupom u RTL Direktu.

Prvi veliki intervju pjevača u utrci za Pantovčak trebao je biti u emisiji TNT na N1 televiziji, no Škoro ga je otkazao samo nekoliko sati prije dogovorenog nastupa.

Javnost treba znati razloge?

"U ranim jutarnjim satima u nedjelju ispričao se kombinacijom koncerta koji se oduljio (nastupao je u Pisarovini) i zdravstvenim razlozima", objavio je N1 razloge zbog kojih je otkazan intervju.

Zanimljivo je kako je isti dan Nedjeljni Jutarnji objavio veliku priču o njegovoj poslovnoj i političkoj karijeri, imovini - nekretninama i udjelima u nekoliko tvrtki. Slučajnost ili ne, pitanje koje su neki postavili nakon ovog poteza predsjedničkog kandidata je bi li kandidati trebali biti transparentni kada su u pitanju njihovi zdravstveni problemi koji bi ih mogli omesti pri obavljanju dužnosti.

Mirando Mrsić, liječnik i saborski zastupnik, smatra kako bi svi kandidati trebali javno otkriti svoje zdravstvene probleme, s čime se slaže i Vlaho Orepić, još jedan od kandidata u utci za Pantovčak, koji je za Jutarnji list rekao kako će on svoj zdravstveni karton bez problema dati na uvid.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali