ZBOG TUČNJAVE U VINKOVCIMA JAVIO SE I STEVO CULEJ: / 'Moj sin je bio tamo, ali nije ni taknuo ozlijeđenog mladića'

Domagoj Culej bio je na mjestu incidenta, ali kako njegov otac kaže, razdvajao je suprotstavljene strane te nije imao nikakav kontakt s pretučenim mladićem

23.8.2018.
11:31
PIXSELL, Patrik Macek
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mladić iz Andrijaševaca, koji je u teškom stanju zaprimljen u bolnicu nakon masovne tučnjave u Vinkovcima, izvan je životne opasnosti.

No, osim teškog ranjavanja mladića, interes javnosti zaokupila je informacija da je u tučnjavi sujelovao i sin jednog HDZ-ovog saborskog zastupnika iz Jarmine.

Culej mlađi je stigao naknadno

Mnogi su povezali da postoji mogućnost da se radi o sinu Steve Culeja, Domagoju. Culej stariji danas kaže kako je njegov sin bio na mjestu tučnjave, ali da u njoj nije sudjelovao, dapače da je razdvajao dvije sukobljene strane.

Stevo Culej kaže kako njegov sin nije imao nikakvog kontakta s pretučenim mladićem te da za to postoje dokazi.

'Moj sin jest bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt. To se jasno vidi iz snimka nadzorne kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini', rekao je Culej za Večernji.

Kamere kao dokaz

Dodaje i kako će tužiti medije koji su objavili informaciju da je teške ozljede mladiću nanio upravo njegov sin, ali i da je on odveo svog sina u policijsku postaju kad je saznao za tučnjavu.

'Odmah po saznanju o tome događaju, u srijedu u prijepodnevnim satima, sina sam osobno strpao u automobil i odvezao u policijsku postaju. U automobilu sam ga i ispitao gdje mi je rekao kako on nije nanio nikakve ozljede tome mladiću. Sve to ponovio je i u policiji gdje je dao izjavu. Nakon toga i nakon što se pogledala snimka nadzorne kamere sin je pušten kući', kaže bivši policajac Culej.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali