UPOZORENJE HAK-A / Zatvara se Sljemenska cesta, pogledajte kako se vozi i do kada će trajati radovi

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zbog radova od danas, 14. ožujka, do 30. svibnja, Sljemenska cesta u Zagrebu bit će zatvorena radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 sati do 17 sati, na dijelu od Ulice Bliznec (Pilana Bliznec) do objekta Stara Lugarnica (smjer iz grada Zagreba prema vrhu Sljeme)

14.3.2023.
8:15
Marko Prpic/PIXSELL
Play logo

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići kroz tunele Mala Kapela, Sveti Rok i Konjsko vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a danas počinju radovi na Sljemenskoj cesti, koji će trajati do 30 svibnja,  izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova od danas, 14. ožujka, do 30. svibnja, Sljemenska cesta u Zagrebu bit će zatvorena radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 sati do 17 sati, na dijelu od Ulice Bliznec (Pilana Bliznec) do objekta Stara Lugarnica (smjer iz grada Zagreba prema vrhu Sljeme).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilazak: Sljemenska cesta–Bliznec–Markuševečka–Vida Ročića–Miroševečka–Sunekova–Dankovečka–Ulica Dubrava–Zagrebačka–Bistrička–Kašinska–Vugrovečka–Zlatarska- Glavna–Otta Habeka–Kralji–I. Mažuranića–Sv. Matej–Gornja Stubica–Donja Stubica–Stubičke Toplice–Pila–Sljeme–Sljemenska cesta.

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema u Lici.

Velike gužve na jednoj granici

Do 18. ožujka zbog izgradnje rotora na Odvojku Staro Pračno iz Siska za Staro Pračno i obratno vozi se obilazno: Sela – Žažina – Vurot – Stara Drenčina – Staro Pračno. Za dio naselja Staro Pračno obilazak je preko gradilišta, a tranzitni i teretni promet iz smjera Petrinje preusmjeren je državnom cestom DC30 do Žažine i dalje DC36 do Siska i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prekidu su trajektne linije: Lopar-Valbiska i Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ te katamaranske linije Lastovo-Korčula-Dubrovnik, Novalja-Rab-Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 7 sati na ulazu. Na ostalim graničnim prijelazima nema dojava o dužim čekanjima.

Image
ŽEŠĆI KRKLJANAC /

Kolaps na Sljemenskoj cesti, zbog nepropisno parkiranih vozila zapeo ZET-ov autobus: Na teren je poslana policija

Image
ŽEŠĆI KRKLJANAC /

Kolaps na Sljemenskoj cesti, zbog nepropisno parkiranih vozila zapeo ZET-ov autobus: Na teren je poslana policija

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo