ČAKOVEČKI KADAR

ZBOG NJEGA KRADLJIVCI NE SPAVAJU MIRNO: Ovo je najbolji policajac u Hrvatskoj!

Kristijan Zelić (44) iz Čakovca najbolji je policajac u Hrvatskoj. Titulu “policajca godine” njegovi sugrađani, tvrde, dobio je itekako zasluženo jer svoj posao obavlja odlično, piše RTL

Policajac godine Kristijan Zelić 44-godišnji je Čakovčanin za kojeg njegovi sugrađani imaju samo riječi hvale. On je kontakt policajac, ured mu je u kombiju kakav postoji samo u PU međimurskoj, a probleme u tom gradu rješava izravnim kontaktom s tamošnjim stanovnicima. Pritom je, tvrde svi, ljubazan, ležeran, opušten i pristupačan. I sam kaže kako mu za posao ne treba sila, poziv ni broj već samo lijepa riječ koja otvara sva vrata.

Čakovčani ne kriju da svog kontakt policajca priupitaju za savjet i on im, tvrde, nerijetko pomogne i u nekim osobnim problemima.

Onima koji kao prijevoz koriste bicikle posebno je drag. Na njegovu inicijativu dobili su zaštićeni parking, a brojni i natrag svoje ukradene bicikle. Naime, u tom gradu čak 80 posto ukradenih bicikala bude pronađeno, a za to, kaže Zelić, on i njegove kolege koriste videonadzor grada.

Povratak na Net.hr