Play ponuda

ZAVRŠEN 12. WEEKEND MEDIA FESTIVAL: / Okupio pet tisuća sudionika i više od 150 zanimljivih govornika iz čitave regije i svijeta

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na ovogodišnjem se Weekendu posebnom panel diskusijom i party programom predstavila i Rijeka koja iduće godine nosi titulu Europske prijestolnice kulture

22.9.2019.
12:30
Marko Prpic/PIXSELL
Play ponuda

Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala, najvećega hrvatskog i regionalnog festivala komunikacija, tijekom trodnevnoga održavanja u Rovinju je okupilo više od pet tisuća sudionika, uključujući 550 novinara te 350 studenata.

"Weekend se pobrinuo da posljednji dan festivala bude dostojno obilježen, pa su tako u duhu osamdesetih završni koncert održali apsolutni vladari Novog vala, Električni orgazam. Fantastičnim nastupom ove rock grupe kojoj se bliži 40. obljetnica postojanja završeno je 12. izdanje Weekend Media Festivala", rekao je direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov.

Ricov je izrazio zadovoljstvo što se i ove godine za sve sudionike iz komunikacijske industrije regije uspjelo osigurati nezaboravno iskustvo uz odličnu zabavu.

Image
JE LI KOLINDA HODAJUĆA KOMUNIKACIJSKA KATASTROFA? /

'Nije šovinizam, bolje bi joj bilo da samo maše'

Image
JE LI KOLINDA HODAJUĆA KOMUNIKACIJSKA KATASTROFA? /

'Nije šovinizam, bolje bi joj bilo da samo maše'

Više od pedeset predavanja, panela, prezentacija i radionica

Tijekom tri dana festival je okupio pet tisuća sudionika, a posjetitelji su u pet dvorana imali prilike sudjelovati na više od pedeset predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 zanimljivih govornika iz čitave regije i svijeta.

Novinari, komunikatori, poznati iz svijeta filma i glazbe na mnogobrojnim su radionicama i panel diskusijama raspravljali o aktualnim društvenim temama.

Na ovogodišnjem se Weekendu posebnom panel diskusijom i party programom predstavila i Rijeka koja iduće godine nosi titulu Europske prijestolnice kulture.

Play ponuda
Play ponuda