ŠTO SE DOGODILO?

ZATAŠKAVA LI SE BRUTALNO PREMLAĆIVANJE JER JE POČINITELJ SIN MOĆNOG TAJKUNA? Mladića našli u lokvi krvi…

Već 45 dana prošlo je od slučaja u Širokom Brijegu kada je pod nejasnim okolnostima 17-godišnji Mile Soldo završio u bolnici s teškim ozljedama. Policija slučaj tretira kao nezgodu, no nije sasvim jasno radi li se zaista samo o nesretnom slučaju ili o brutalnom premlaćivanju mladića koje je potom zataškano, a sve je istražila i emisija ‘Provjereno’.

Mile je otišao na rođendansku zabavu s prijateljima. Zadnje čega se sjeća je da je sve bilo u redu, no u gluho doba noći s teškim je ozljedama završio u bolnici. Fraktura čeljusti, nosne sluznice, diskolacija čeljusti, polomljeni zubi i težak potres mozga utvrđeni su mu u bolnici kad je prevezen na hitnu.

Teške ozljede glave

Po dolasku na zabavu, 17-godišnji Mile pronađen je nakon dva sata na obližnjem igralištu u lokvi krvi i s ozljedama glave.


Hitna je pozvana s objašnjenjem da je na mladića pala stativa, no djelatnici hitne pomoći u Širokom Brijegu nisu znali pod kakvim je okolnostima mladić mogao biti ozlijeđen pa su pozvali policiju.

Foto: Provjereno, Nova TV

‘Bilo je modrica, ogrebotina, posjeklina, bili su čak i zubi iz gornje čeljusti, donje čeljusti, hematomi, podljevi. Morali smo ga dalje smjestiti pa je prebačen u centar hitne medicine u Mostaru’, rekla je za ‘Provjereno’ Marina Milić, liječnica u Hitnoj pomoći Široki Brijeg.

Foto: Provjereno, Nova TV

Policija slučaj tretira kao nezgodu

U otpusnom pismu nije naveden uzrok ozljeda glave, a policija od samog početka slučaj tretira kao nezgodu. Nitko ne zna što se zaista dogodilo, a pokrenuta je čak i Facebook stranica pod nazivom ‘Istina za Soldu’.

Postavlja se pitanje je li zaista došlo do nesretnog slučaja ili je mladića netko brutalno premlatio, a potom pokušao prikriti svoje nedjelo tako što mu je stativu gola namjestio u blizinu dok je Mile bio u nesvijesti.

Foto: Provjereno, Nova TV

Mnogi se pitaju je li ga možda premlatio sin nekog moćnog tajkuna pa se zbog toga cijeli slučaj pokušao zataškati.

Povratak na Net.hr