Zaštitom okoliša do stana od 300.000 eura?!

shimmer fallback
3.12.2010.
12:19
Play logo

Naime, nevjerojatno je da je Mladineo od plaće uštedio 300.000 eura, koliko je prošle godine platio stan u novoj četverokatnici na jednoj od najelitnijih adresa u Zagrebu, piše Večernji list.

Riječ je o ekskluzivnoj zgradi u ulici Medveščak s devet stanova, od kojih nijedan nije manji od stotinjak kvadrata. Zgrada ima ventilirajuću fasadu, stolariju i obloge od ariša, a i sam stan uređen je vrlo luksuzno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladineo je stan kupio prošle godine, ali još nije upisao vlasništvo u zemljišnim knjigama niti je prodao stan u kojemu je do tada s prijašnjom obitelji živio u Ulici grada Vukovara. Upravo se u tom stanu lani dogodila provala i pljačka, u kojoj je otkriveno i da Mladineo raspolaže s većom količinom gotovine.

Naime, Mladineo je nakon provale pozvao policiju i prijavio da su mu provalnici odnijeli sef u kojemu je imao oko 500.000 kuna gotovine u različitim valutama. Načelnik Policijske uprave zagrebačke Tomislav Buterin rekao je za Večernji list da policija još traga za provalnikom u Mladineov stan, no druge detalje nije želio otkrivati.

Play logo

Vezani članci:

arti-201011220257006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo