RAZVILI SU SIMPTOME

ZARAŽENI U VUKOVARU? Četiri pripadnika MUP-a pozitivni na Covid, osiguravali su Kolonu sjećanja

Nije ustanovljeno jesu li se četvorica pripadnika Uprave za posebne poslove sigurnosti MUP-a zarazili tijekom boravka na službenoj zadaći u Vukovaru ili su bili zaraženi i prije, a tek po povratku razvili simptome

Četvorica pripadnika Uprave za posebne poslove sigurnosti koji su boravili u Vukovaru 18. studenog zbog osiguranja obilježavanja dana pada grada po povratku su navodno bili pozitivni na covid-19, piše Jutarnji List pozivajući se na izvore iz MUP-a.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA KOLONA SJEĆANJA U VUKOVARU: Održana je u posebnim okolnostima zbog epidemije

Po povratku iz Vukovara razvili simptome

Navodno je riječ o djelatnicima koji su u Vukovar išli kombijem. Iako su na toj zadaći poduzeli sve epidemiološke mjere, ustanovilo se da su po povratku razvili simptome zaraze te su sva četvorica na testiranju bili pozitivni na koronavirus.

Prema pisanju Jutarnjeg Lista, nije ustanovljeno jesu li se zarazili tijekom boravka na službenoj zadaći u Vukovaru ili su bili zaraženi i prije, a tek po povratku razvili simptome. Nakon što se pokazalo da su pozitivni, djelatnici su na bolovanju. Baš stoga da se izbjegne mogućnost zaraze, u kombijima prevozilo se maksimalno četvero djelatnika, te se osiguravalo noćenje u jednokrevetnim i maksimalno dvokrevetnim sobama.

PLENKOVIĆ O KOLONI SJEĆANJA USRED PANDEMIJE: ‘Bit će dostojanstveno, u skladu s epidemiološkim okolnostima’

Povratak na Net.hr