Zoran Mamić se nakon posjeta bratu u Hercegovini, zaustavio u restoranu nazvanom po Torcidi, navijačkoj skupini Hajduka

"Ja sam još uvijek slobodan čovjek, mogu ići kamo i kad hoću dok se steknu svi preduvjeti da idem na odsluženje kazne. Ne vidim gdje je problem da sam otišao vidjeti brata", poručio je u srijedu bivši trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić nakon što se vratio iz BiH gdje je bio svega jedan dan.

Ne bi to putovanje bilo sporno da prije desetak dana nije dobio pravomoćnu presudu kojom ga je Vrhovni sud kaznio na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama. Znakovito je kako je u posjet bratu Zdravku, koji je istom presudom dobio šest i pol godina zatvora, otišao nakon ročišta na Županijskom sudu u Osijeku, gdje se, između ostalih, obojica terete za izvlačenje još 200 milijuna kuna iz Dinama.

Još je znakovitije što se po povratku kući iz Hercegovine, doznaje 24sata, mlađi Mamić zaustavio u blizini Vrpolja, točnije u restoranu Torcida, nazvanom po navijačkoj skupini najvećeg Dinamova rivala, Hajduka. Vlasnik restorana nije htio prokomentirati kratki boravak jednog od donedavno najviših Dinamovih dužnosnika.

Zoran Mamić inače nije decidirano odgovorio planira li ponovno ići u BiH. Dodao je kako prije odlaska u zatvor ima dovoljno posla oko brige za obitelj.