DOŽIVJELI NEUGODNOST

ZAGREPČANKA NAKON INCIDENTA U TROGIRU BIJESNO PORUČILA: ‘Idemo u Grčku, tamo turistima ne mažu gov*ima kvake’

‘Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli’, kazala je Zagrepčanka koja je s obitelji ljetovala u Trogiru

Jedna je Zagrepčanka doživjela vrlo neugodnu situaciju u Trogiru gdje je s obitelji bila na ljetovanju. U objavi na jednoj društvenoj mreži napisala je kako joj je kvaku na automobilu netko namazao izmetom te potrgao brisače. Zbog toga, kaže, više ne namjerava ljetovati u Dalmaciji.

SRAMOTA U SPLITU: Na automobilu beogradskih registracija sprejom našarali ‘Pali traktor’, ‘Ubij Srbina’

‘Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla’

“Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam”, napisala je ogorčena Zagrepčanka.

U izjavi za Večernji list kazala je da incident nije prijavila policiji jer u tome nije vidjela smisla.

“Išli smo iz Zagreba u Trogir prijateljima na 3-4 dana. Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami”, kazala nam je Zagrepčanka koja će ovaj godišnji sigurno dobro zapamtiti.

DOKAD OVAKO?! Banda u Makarskoj napala Zagrepčanina, tjerali ga da kaže ‘Hajduk živi vječno’, ponizili i teško ozlijedili

Povratak na Net.hr