'NEKE PRIČE NEMAJU SRETAN KRAJ...' / Zagrebački vatrogasci u suzama zbog smrti dječaka: Majka preminulog mališana im je nešto dala

Majka preminulog dječaka zagrebačkim je vatrogascima poklonila vrijednu uspomenu, njegovu majicu superheroja koja je do suza ganula vatrogasce

16.10.2021.
11:14
Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook

Vatrogasna postrojba Zagreb posvetila je emotivnu objavu na Facebooku povodom smrti dječaka s kojim su se povezali tijekom jedne intervencije. Majka preminulog dječaka zagrebačkim je vatrogascima poklonila vrijednu uspomenu - njegovu majicu superheroja koja je do suza ganula vatrogasce.

"Neke priče nemaju sretan kraj. I nakon što se isplačemo, moramo naći snage za dalje...

Vozilo dobilo ime po dječaku

Danas smo zato imali pomoć. Dobili smo vrijednu uspomenu, njegovu majicu superheroja, kao i svu ljubav svijeta jedne obitelji kojoj je sudbina uzela dijete. Kažu nam da smo im dali osam mjeseci borbe, tračak nade, milijun pusa i zagrljaja kako bi se oprostili od sina", poručili su iz Vatrogasne postrojbe Zagreb, dodajući da će dječaku u čast novo vozilo postaje Centar, koje nosi oznaku 110, dobiti ime Grga.

"Tako će njegovo srce zauvijek kucati i putovati našim gasnim vlakom", poručili su vatrogasci.

"Dečki vaš DNK je samo srce i ljubav... Cijela obitelj vam zahvaljuje zauvijek", napisala je majka dječaka posvetivši status vatrogascima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali