'Zagreb bi se kao Beograd trebao sukobiti s gejevima'

'Mnogi su Beograđani pokazali što misle o tim psihopatima. Po mome, policija se trebala povući i dopustiti normalnima da s tim bolesnicima malo prodiskutiraju', kazao je župnik Franjo Jurčević.

12.10.2010.
11:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon velikih nereda u Beogradu tijekom pokušaja obračuna dijela građana sa sudionicima gej parade, mišljenje o cijelom događaju dao je i predstavnik Crkve u Hrvata, kastavski župnik Franjo Jurčević.

''Ono što se događalo u Beogradu, samo je dokaz da moralne nakaze i psihopati sve više ovladavaju sredstvima javnog priopćavanja, ulicama, ustanovama, gradovima... Mnogi su Beograđani pokazali što misle o tim psihopatima, jedino mi je žao što je toliko policajaca nastradalo. Po mome, policija se trebala povući i dopustiti normalnima da s tim bolesnicima malo prodiskutiraju'', komentirao je na svom internetskom blogu kontroverzni župnik.

Jurčević ujedno smatra da bi homoseksualci imali pravo na ulicama se boriti za prava tek nakon što bi ih netko počeo napadati u njihovoj kući. Župnik poziva i Zagrepčane da postupe isto kao i ''normalni'' Beograđani.

''Kojim pravom šačica homoseksualaca i lezbijki izlazi na ulice tražiti neka svoja prava? Oni bi na to imali pravo kada bi netko od normalnih došao u njihovu kuću i tu ih napadao poradi njihove bolesti. Kojim pravom oni izlaze kao ogromna manjina na ulice i teroriziraju većinu? Za silnu materijalnu štetu koja je nastala kao posljedica marširanja ovih bolesnika, posljedice bi trebali snositi oni koji takovim psihopatima daju dozvole da to rade na javnim mjestima. Bravo za normalne Beograđane! Tako bi trebali postupiti i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine'', zaključio je župnik Jurčević.

Prethodni članak:

arti-201010100292006 arti-201010100060006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali